Tervetuloa Lions-liiton D-piirin uusitulle verkkosivustolle

Piirin uusitulla verkkosivustolla tiedotamme entistä laajemmin ja monipuolisemmin lionstoiminnasta. Näillä sivuilla kerromme D-piirin ja piirin klubien toiminnasta ja tapahtumista sekä Suomen Lions-liiton ja kansainvälisen järjestömme Lions Clubs Internationalin toiminnasta.

Lionstoiminta on lionsklubien muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa. Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Lionsklubien muodostamaan yhteisöön kuuluu Suomessa 935 (1.7.2013), Euroopassa 9 600 ja maailmassa 46 400 klubia. Suomessa jokainen lionsklubi on rekisteröity yhdistys. Lisätietoa lionstoiminnasta löydät tästä linkistä.

Vapaaehtoistyö kiinnostaa – jäsenmäärä kasvussa

Lionstoiminta tarjoaa vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille henkilöille mahdollisuuden lähimmäistemme auttamiseksi niin paikallisesti kuin laajemminkin.  Auttaminen kiinnostaa yhä useampia ja Suomen Lions-liiton jäsenmäärä onkin kääntynyt kasvuun.

Tule sinäkin mukaan lionstoimintaan tekemään hyvää. Katso lisätietoja tästä linkistä.

Ajankohtaista jäsenille sivut

Sivustomme Ajankohtaista jäsenille osio on tarkoitettu klubien jäsenille. Sivusto vaatii kirjautumisen. Mikäli olet lionsklubin jäsen, saat ohjeet tunnuksen saamiseksi klubisi sihteeriltä. 

Jäsensivuille on koottu runsaasti tietoa lionstoiminnasta ja ajankohtaisista asioista klubien jäsenille.