Suomen Lions-liiton vuosikokous pidettiin Vuokatissa

Lions-liiton sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Vuokatissa viikonvaihteessa 12.-14.6.2015. Tapahtumaan osallistui noin 1 600 jäsentä eri puolilta Suomea.


Varsinainen vuosikokouspäivä oli lauantai 13.6. jolloin tehtiin henkilövalintoja Lions-liiton johtoon ja suunnattiin katse tulevaan kauteen.


Jari Rytkönen liiton puheenjohtajaksi


Lions-liiton nykyinen varapuheenjohtaja Jari Rytkönen (Lions Club Uurainen) valittiin puheenjohtajaksi seuraavalle kaudelle 2015-2016. Varapuheenjohtajaksi ensi kaudelle valittiin nykyinen O-piirin piirikuvernööri Heikki Hemmilä (Lions Club Ylivieska).


Suomen ehdokkaaksi Lions Clubs Internationalin (LCI) hallitukseen kaudeksi 2016-2018 valittiin toisessa äänestyksessä Markus Flaaming (Lions Club Vantaa Kaivoksela). Piirimme ehdokas Seppo Söderholm (Lions Club Lappeenranta Raja) pääsi hienosti toiselle äänestyskierrokselle, mutta äänet eivät riittäneet valintaan asti. Lue Sepon kiitokset häntä tukeneille täältä.


R3bels voitti Skeba-bändiskaban


Skeba - Nuorten bändiskaban finaali kisattiin Vuokatissa Angry Birds Activity Parkissa lauantaina 13.6.2015. Finaali oli tasokas ja myös erittäin tasainen, mutta voittajabändi kuitenkin löytyi.


Ensimmäisen palkinnon kuittasi kemijärveläinen, kuuden 17-19 -vuotiaan muusikon bändi R3bels. Sen musiikkityylinä on pop/rock ja laulukielenä suomi. Bändissä soittavat Tiina Nyyssönen (laulu & sähköviulu),  Essi Koutelo (koskettimet & taustalaulu), Paulus Kiviniemi (kitara), Jarno Ketola (kitara), Albert Tokkola (basso) ja Mikko Moilanen (rummut).


Lionsklubit panostivat nuoriin


Suomen Lions-liiton Vuokatissa pidetty vuosikokous panosti muutenkin vahvasti lapsiin ja nuoriin. Heille oli rakennettu huipputapahtuma teemalla Nuorten turvallisuus ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Tarjottiin elämyksiä, joiden sisällössä oli tietoa, taitoa ja apua nuorten syrjäytymisen ja turvallisuuden ehkäisyyn.


Ja osanottajia riitti. Heitä tuli busseilla koko maakunnasta. Päivän aikana tapahtumassa vieraili reilut 1 500 nuorta, perheitä ja lapsia.


Lue lisää seuraavista linkeistä:


Suomen Lions-liiton seuraava vuosikokous pidetään Turussa 27.-29.5.2016.


Yläkuva: Mikael Johansson

Vuokatin vuosikokoukseen osallistui noin 1 600 jäsentä. Kuva: Mikael Johansson.
Juhlavassa lippuparaatissa D-piirin lippua kantoi 2. varapiirikuvernööri Heikki Lohi. Kuva: Mikael Johansson.
Suomen edustajaksi kansainväliseen hallitukseen ehdolla olleet ryhmittymässä perjantain ehdokaspaneeliin. Kuva: Harri Ala-Kulju.