Piirikuvernööri Mairen kirje_17.6.2020

Hyvät Leijonat, puolisot ja Leot!


Piirikuvernöörikausi alkaa olla osaltani ohitse. Paljon jäi tekemättä siitä, mitä kauden alussa olin ajatellut tekeväni. Kausi sinänsä jää historiaan koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Sähköisten viestimien käyttö kokousjärjestelyissä on tullut tutummaksi ja osassa piirin kokouksia sitä tullaan käyttämään huomattavasti enemmän matkakustannusten vähentämiseksi. Jotain hyvää varmasti löytyy kaikesta.


Muutamia asioita vielä ennen kauden päättymistä.

1.  Muistuttaisin klubien sihteereitä, voisitteko laittaa tulevan kauden toimijat MyLCI:n. 18 klubin tiedoissa on vielä puutteita.  Jos ette ole tehneet valintoja, laittakaa sihteerin tai presidentin tiedot, silloin saatte tiedotteet esim. syksyllä järjestettävistä kokouksista ja koulutuksista.

2.  Lions-piirin rekisteröityminen. Vielä en ole saanut virallista tietoa, mutta rekisterinumero näytti olevan PRH:n sivuilla. Jatkossa piirin virallinen nimi on Lions-piiri 107-D ry.

3.  100% presidentin palkinnot. Palkintohakemukset tulee laittaa 15.9.20 mennessä Maire Vierikolle  maire.vierikko@gmail.com


On aika kiitoksen.

            Kiitos koko piirihallitukselle ja toimikunnille, olette olleet oivallisia työkavereita.

            Kiitos Heikille neuvonnasta, olemme saaneet asiantuntevaa apua sinulta.

            Kiitos Timolle piirin sivujen uusimisesta ja aktiivisesta osallistumisesta piirin toimintaan.

            Ennen kaikkea KIITOS Leijonat ja Leot teette uskomattoman hienoa työtä, on

            MONTA TAPAA TEHDÄ HYVÄÄ!


Hyvää ja lämmintä Juhannusta!


Kiitollisuudella

Maire ja Jari