Iloinen perhetapahtuma Mikkelin satamassa

Mikkelin lionsklubit järjestivät yhteistyössä Iloisen perhetapahtuman Mikkelin satamassa helmikuun viimeisenä lauantaina.


Mikkeliin satamaan on toivottu kautta vuosien toimintaa myös talviaikaan. Toiveeseen vastasivat kaikki Mikkelin lionsklubit, jotka yhdistivät voimansa ja Iloinen perhetapahtuma satamassa on toteutettu vuodesta 2010 alkaen vuosittain.


Tarjolla oli koiravaljakkoajelua, mäenlaskua, paloautoon ja poliisiautoon tutustumista sekä piirustuskilpailu erinomaisilla palkinnoilla. Näläntorjuntaan oli varattuna hernekeittoa, makkaraa, sekä mehua ja munkkeja.


Kaikki oli tietenkin lapsille ja nuorille ilmaista ja aikuisiltakin perittiin vain nimellinen maksu. Väkimäärästa antaa jonkinlaisen kuvan se, että munkkeja meni 600 kpl, makkaroita noin 900 ja hernekeittoa soppatykillinen.


Tapahtuman järjestämisestä vastaavat lionsklubit Mikkeli, Mikkeli Naisvuori, Otava, Mikkeli Porrassalmi, Mikkeli Päämaja, Mikkeli Savon-Jousi ja Ristiina.


Yhteistyökumppaneina olivat VPK ja Mikkelin Pelastuslaitos, Mikkelin palveluskoirayhdistys, Mikkelin kaupunki ja -liikuntatoimisto, YIT, Länsi-Savo, Mikkelin Kaakeli ja Kaluste, Mikkelin Vihannes, Leipomo Siiskonen, Metrotukku, Juhla- ja ateriapalvelu Raija Vihko, Citymarket, K-supermarket Rokkala ja Mikkelin moottorikelkkailijat ry.Katso lisää kuvia tapahtumasta alta.