Kiitos veteraanit - leijonat auttavat sotiemme veteraaneja

Suomen lionsklubit ovat päättäneet tällä toimintakaudella kiittää sotiemme veteraaneja siitä, mitä he ovat tehneet meidän hyväksemme. Suomen 950 klubia ja niiden 25 000 jäsentä etsivät keinoja auttaa paikallisia veteraaneja ja helpottaa heidän elämäänsä.


D-piirin alueella paikalliset lionsklubit ovat jo järjestäneet lukuisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Sotiemme veteraanien auttaminen on aina ollut tärkeällä sijalla lionsklubien palvelutyössä.


Yläkuvassa vasemmalla ylhäällä: Itsenäisyyspäivänä 6.12. lionsklubit ovat perinteisesti kunnioittaneet veteraanien muistoa. Lions Club Heinola Jyränkö on jo yli 10 vuoden ajan hankkinut ja sytyttänyt hautakynttilät Heinolan hautausmaiden kaikille sankarihaudoille. (Kuva: Kari Koponen)


Yläkuvassa vasemmalla alhaalla: Kotkalaiset lionsklubit kunnioittivat seppeleenlaskulla sankarivainajien muistoa Kotkan ja Karhulan sankarihaudoilla. (Kuva: Ankkuri-lehti, Matti Salonen)


Yläkuvassa oikealla: Lions Club Hirvensalmi järjesti leijonien kansainvälisenä palvelupäivänä 8.10. Kiitos Veteraanit kirkkokonsertin Hirvensalmen kirkossa. (Kuva: Reijo Vakimo)


Leijonien auttamistyöstä kerrotaan myös Sotaveteraaniliiton lehdessä sivuilla 16-17. Lehden online-version voit lukea tästä linkistä: http://www.sotaveteraaniliitto.fi/userfiles/file/SV%206_2014.pdf