Joulunajan tapahtumia Lappeenrannassa: Joulumarkkinat Lauritsalassa ja Joululaul

Paikalliset lionsklubit järjestävät joulukuussa lukuisia tapahtumia, joissa voi tehdä joululahjahankintoja ja virittäytyä Joulun tunnelmaan. Lauritsalan Joulumarkkinat järjestetään 14.12.2014 ja Joululaulajaiset Sammonlahden kirkossa 21.12.2014.


Lions Club Lappeenranta Saimaa järjestää yhteistyössä Lauritsalan asukastoimijoiden kanssa Lauritsalan joulumarkkinat sunnuntaina 14.12.2014 kello 11:00-16:00 Lauritsalan yläkoulun liikuntasalissa.


Perinteisillä joulumarkkinoilla on 40 myyntipöytää, joissa on tarjolla mm. leivonnaisia, joulusinappia, käsitöitä, koristeita ja monenlaisia muita jouluaarteita. Myynnissä on myös joulupuuroa, kahvia ja joulutorttuja. Joulupukkikin on paikalla namusäkkeineen kello 12:00-14:00. Tervetuloa Joulumarkkinoille!


Joululaulajaiset Sammonlahden kirkossa


Lions Club Lappeenranta Weera järjestää Joululaulajaiset Sammonlahden Kirkossa sunnuntaina 21.12.2014 kello 13:00 yhteistyössä muiden Lappeenrannan klubien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.


Joululaulajaisissa lauletaan yhdessä kauneimpia joululauluja kanttori Heidi Kuntun säestyksellä. Seurakunnan tervehdyksen tilaisuuteen tuo pastori Susanna Hankanen ja luvassa on myös lasten musiikkiesitys. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.


Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tule mukaan laulamaan kauneimpia joululauluja ja virittäytymään joulutunnelmaan.