Piirin verkkosivut ja Palveleva Leijona

Piirin viestinnässä ja tiedottamisessa ajankohtaisin väline on piirin verkkosivut. Ne löydät osoitteesta www.lion.fi/d. Ajankohtaista jäsenille sivujen käyttäjätunnus: Jasenosio ja salasana: JasenD.


Julkinen osio


Ajankohtaista-sivulla kerromme suurelle yleisölle klubien järjestämistä tapahtumista, lahjoituksista ja muusta toiminnasta. Lähetä tiedotteita klubin tapahtumista sähköpostilla kari.koponen@lions.fi ja muista liittää mukaan kuvia. Katso lisätietoja klikkaamalla tästä linkistä.


Jäsensivut


Piirin jäsensivuilta löytyy runsaasti tietoa piirin kokouksista, koulutuksista, aktiviteetista ja muista tapahtumista sekä muuta hyödyllistä tietoa klubeille ja jäsenille lionstoiminnasta. Piirin verkkosivuja päivitetään säännöllisesti, joten muista vierailla sivuilla säännöllisesti.


Ilmoittautumiset piirin tapahtumiin


Ilmoittautumiset piirin kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin tehdään piirin verkkosivujen kautta. Kutsut julkaistaan Uutisia jäsenille-sivulla ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät Ilmoittautumiset-sivulta.


On tärkeää, että ilmoittaudut verkkosivujen kautta ilmoittautumislomakkeella. Näin saamme koottua osallistujien tiedot omaan tiedostoon. Muista myös ilmoittautua ajoissa. Se on tärkeää tila- ja tarjoilujärjestelyjen takia.


Kysyvä ei tieltä eksy


Saat aina apua ja lisätietoja piirihallinnon jäseniltä. Piirin johtoryhmän ja lohkon puheenjohtajien yhteystiedot löydät klikkaamalla tästä ja toimikuntien ja työryhmien puheenjohtajien yhteystiedot ja toimikuntien omat sivut löydät klikkaamalla tästä.Palveleva Leijona ilmestyy 14.2.2015


Piirin kausijulkaisu ilmestyy jälleen 14.2.2015. Lehteen toivotaan juttuja ja kuvia klubeilta. Erityisen toivottuja ovat jutut klubien järjestämistä tapahtumista, lahjoituksista ja muista aktiviteeteista.


Palveleva Leijona on myös mahdollisuus varainhankintaan klubeille myymällä ilmoituksia lehteen.


Kaiken materiaalin takaraja on 9.1.2015, mutta juttuja, kuvia ja ilmoituksia kannattaa lähettää jo nyt.


Katso lisätietoja piirijulkaisusta klikkaamalla tästä linkistä.


Lisätietoja piirin viestinnästä ja tiedottamisesta antaa Kari Koponen kari.koponen@lions.fi puh. 040 767 4379.