Lionstoiminta tarjoaa sinullekin monta mahdollisuutta tehdä hyvää

Lionstoiminnan toimintakausi on 1.7.-30.6. Kaudella 2015-2016 lionstoiminta on entistä monipuolisempaa ja se tarjoaa klubeille ja jäsenille monta mahdollisuutta tehdä hyvää.


Lionstoiminta on vaihtoehto käyttää omaa vapaa-aikaa hyvän tekemiseen. Paikallisten klubien tärkein hyvän tekemisen kohde on oma asuinpaikkakunta.


Klubit osallistuvat myös mahdollisuuksiensa mukaan Suomen Lions-liiton ja D-piirin projekteihin auttamalla kansallisella tasolla lähimmäisiämme unohtamatta kansainvälistä apua mm. kansainvälisen säätiömme LCIF:n kautta.


Suomen lionsklubit avustavat palvelullaan ja rahalahjoituksillaan kotimaansa ja maailman apua tarvitsevia arviolta 4-5 miljoonalla eurolla vuodessa. Maailmassa klubit tekevät vuosittain arviolta 100 miljoona tuntia vapaaehtoistyötä ja lahjoittavat noin 800 miljoonaa euroa vuodessa.


Toimintakauden teemat


Jokaiselle toimintakaudelle valitaan teemat. Kaudella 2015-2016 D-piirin teema on ””Kädellä ja sydämellä”,  kansallisena Lions-liiton teemana ”LIONS – monta tapaa tehdä hyvää”  ja kansainvälisenä teemana "Dignity – Harmony – Humanity”  - Ihmisyys – Sopusointu - Arvokkuus".


Tule sinäkin mukaan tekemään hyvää


Lions-liiton vuosikokous pidettiin kesäkuussa Sotkamon Vuokatissa. Liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2015-2016 valittiin Jari Rytkönen (Lions Club Uurainen)  ja varapuheenjohtajaksi Heikki Hemmilä (Lions Club Ylivieska).

  

Jos sinäkin haluat käyttää osan vapaa-ajastasi apua tarvitsevien auttamiseen ja hyvän tekemiseen katso lisätietoja täältä.