Vanhat radiot, grammarit ja vinyylit esillä Simpeleellä

Simpeleen Antiikki ja Keräily Kesäpäivät järjestetään tänä vuonna 17. kerran. Erityisteemana ovat vanhat radiot, grammarit ja vinyylit. Tapahtuman järjestää Lions Club Simpele.


Kesäpäivät ovat avoinna 18.-19.7. molempina päivinä kello 10:00-16:00 Kivijärven koulun alueella osoitteessa Simpeleentie 40. Lauantain avajaisissa 18.7. avajaispuheen pitää maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.


Tapahtumaan on osallistunut vuosittain lähes 100 antiikki- ja keräilyartikkelien myyjää. Tapahtuman yleisömäärä on vakiintunut lähes 4.000 kävijään. Antiikki ja Keräily Kesäpäivät on Simpeleen merkittävin kesätapahtuma ja se on nykyään osa Rautjärven kulttuuriviikkoa.


Ohjelmaa koko perheelle


Molempina päivinä pääsylipun hintaan sisältyy arviointi- ja tunnistuspalvelua. Kesäpihalla esiintyy mm. taikuri, VornaBros. sekä vinyyli-DJ. Tarjolla on myös ateriapalvelua, kahvio, virvokkeita, makkaraa ja jäätelöä.


Pääsylippujen hinta yhdelle päivälle on 8 euroa ja kahdelle päivälle 12 euroa, alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Tapahtuman tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.


Lisätietoja tapahtumasta alla olevasta esitteestä sekä osoitteesta www.simpeleenantiikki.fi.