Nuoret ilahduttivat palvelukeskuksen asukkaita Hirvensalmella leijonien palveluv

Hirvensalmen Elomaan koulun 8 A luokan oppilaista koottu musiikkiryhmä ilahdutti esiintymisellään Heikinniemen palvelukeskuksen asukkaita niin lauluin kuin pianoesityksinkin.


Hirvensalmen leijonien jo perinteiseksi muodostuneessa Lions-viikon tapahtumassa palvelukeskuksessa on usein ollut musiikkia eri muodoissa kakkukahvien kera. Nyt oli sitten Elomaan koulun oppilaiden vuoro olla virkistämässä asukkaita ja taittamassa talven selkää musiikinopettaja Kristiina Pietilän johdolla.


Esiintymisellään oppilaat kasvattivat luokkaretkirahastoaan, jota leijonat halusivat olla osaltaan kartuttamassa oppilaiden aktiviteetin kautta. Puolen tuntinen musiikkituokio saikin asukkaiden suupielet nousemaan hymyyn.


Esitysten jälkeen leijonilla oli mieluisa tehtävä tarjoilla totuttuun tapaan maittavat kakkukahvit asukkaille pöytiin. Samalla tervehdittiin vuosien saatossa tutuksi tulleita palvelukeskuksen asukkaita ja toivoteltiin kaikille jaksamista valoistuvaa kevättä odotellessa.


Jälleen tänäkin Lions-viikon sunnuntai-iltapäivänä tunsimme olevamme tunnuslauseemme, We Serve – Me Palvelemme, mittaisia.


Teksti: Juhani Manninen

Kuva: Reijo Vakimo


Lionien maailmanlaajuista palvelun viikkoa vietetään vuosittain tammikuussa, tänä vuonna 10.-16.1.2015. Palveluviikolla on myös kansainvälisen järjestömme, Lions Clubs Internationalin, perustajan Melvin Jonesin syntymäpäivä 13.1.


Lions Clubs International on maailman suurin palvelujärjestö. Järjestössä on 1,36 jäsentä yli 46 000 klubissa. Lionstoimintaa on 208 maassa ja maantiteellisellä alueella.

Lisätietoa lionstoiminnasta Suomessa löydät Suomen Lions-liiton verkkosivuilta.