Jaakko Ryhänen tähdittää Talvisoitannot-hyväntekeväisyyskonserttia Haminassa

Jaakko Ryhänen on Haminassa tammikuun perinteisiin jo vuosien ajan kuuluneen TALVISOITANNOT- konsertin tähtivieras. Konsertin järjestää Lions Club Hamina Bastioni sunnuntaina 25.1.2015 klo 14:00 alkaen.


Konsertin teemana on tällä kertaa ”iskelmäaarteita”, joita on poimittu mm. Olavi Virran, Georg Otsin, Topi Sorsakosken ja Katri Helenan ohjelmistoista.


Konsertin vierailevana naissolistina on näyttelijä ja muusikko Satu Taalikainen. Hänet tunnetaan erityisesti Kouvolan teatterin Katri Helena- musikaalin pääosan esittäjänä.


Kymmenmiehisen Talvisoitanto-orkesterin kapellimestarina on Jari Puheloinen. Muina solisteina esiintyvät nuori kotkalainen laulajalahjakkuus Alexander Borshagovski sekä haminalaiset Kai Huopainen ja Seppo Olavi.


Konsertilla kerätään varoja seudun nuorisotyön tukemiseen ja samalla se on jokaiselle sopiva kohtuuhintainen kulttuuritapahtuma sydäntalven keskellä.


Tapahtuman aika ja paikka:

sunnuntaina 25.1.2015 klo 14 alkaen

RUK:n (Reserviupseerikoulu) maneesi, Kadettikoulunkatu 6, Hamina


Lipun hinta 20 euroa sisältää kahvitarjoilun väliajalla.


Lippuja myydään ennakkoon Haminan Suomalaisessa Kirjakaupassa sekä ovelta tuntia ennen konsertin alkua. Lippuja voi tiedustella myös Hamina Bastioni klubin Pasi Halttuselta, sähköposti

pasi.a.halttunen@gmail.com, puhelin 040 769 5753.